Medial vägledning i karlstad

Maskrosens Gyllene Portal

Medial vägledning i Karlstad

Ett av mina stora intressen är andlighet och min ambition är att hjälpa andra människor till lugn och harmoni för både kropp och själv genom medial vägledning. Jag ger dig möjligheterna att gå djupare in i dig själv för att upptäcka dina livsdrömmar och mål. Tillsammans finner vi förutsättningarna och möjligheterna för att du ska kunna komma vidare i livet efter bortgången av en nära anhörig eller vän.

Genom en privat konsultation med medial vägledning får du hjälp att släppa taget av dina bortgångna anhöriga och vänner och gå vidare i livet. I många fall använder jag mig av tarotkort för att hjälpa mig får en klarare koppling till andevärlden och mina andliga medhjälpare. Andekontakt är ingen klar forskning och det är därför inte alltid möjligt att bestämma vilken ande du ska komma i kontakt med. I majoriteten av alla fall får kunderna kontakt med önskad anhörig eller släkting men i annat fall är det någon annan i deras närhet som gått bort som dyker upp för att delge något.

Vad innebär medial vägledning?

Medial vägledning handlar om att finna dina drömmar i livet samt att hjälpa dig få en större förståelse för dina förutsättningar och hur du utifrån dem kan verka för att uppfylla dina drömmar.

Har du förlorat någon i din närhet som du önskar få kontakt med eller vill du få hjälp att klargöra målet med ditt liv? Kontakta mig redan idag och boka tid för medial vägledning för hjälp att staka ut förutsättningar och vägarna för att uppfylla målen med ditt liv.

Välkommen!