Healing i karlstad

Maskrosens Gyllene Portal

Healing i Karlstad

Känner du dig trött och stressad eller lider du av depression kan det vara ett bra alternativ för dig att ta del utav de behandlingar jag erbjuder inom healing i Karlstad. Jag erbjuder både inkashamansk healing, kristallhealing och reiki-healing som alltid anpassas efter dina personliga behov och önskemål. Healing är i de allra flesta fall en skön och avkopplande behandling som uppskattas av de flesta. Det verkar stressreducerande och fyller dig med ljus och lugn som hjälper till att balansera energierna i din kropp. Healing löser upp eventuella energiblockeringar du har i ditt sinne och det hjälper även till att stimulera kroppens självläkande förmåga.

Fördelar med healing

Healing har mängder med fördelar för både kropp och själ och behandlar en rad olika åkommor så som sömnsvårigheter och depression. Genom att ta de utav mina healingsbehandlingarna kan du får chansen att öka din självkänsla, hormonbalans och även en ökad känsla av glädje och lycka i ditt liv.

Boka tid för healing

Tycker du att det låter intressant och vill boka tid för healing i Karlstad eller ta del utav någon av mina andra behandlingar får du gärna kontakta mig via mejl, telefon eller kontaktformuläret ovan. Jag ser fram emot att höra från dig!

Välkommen till Maskrosens Gyllene Portal!